Hej
Det är jag som är Patricia. Jag är 10 år gammal och bor i Villaviciosa som ligger strax utanför Madrid. Jag bor där tillsammans med mamma, pappa och min lillasyster Erica.
Jag går i första klass och tycker mycket om att gå till skolan. Det jag gillar mest är dock att teckna. På den här sidan kan ni dessutom hitta en del teckningar som jag gjort.
Det här kortet har pappa tagit på mig i Segovia. I bakgrunden kan ni se Segovias slott. Förutom slottet finns det också mycket annat att se i Segovia. Bl.a. en stor akvedukt från romartiden, samt en stor katedral. Vi brukar åka till Segovia några gånger per år.
Mitt första kort

Det här var det första kortet som pappa tog på mig när jag var 20 minuter "gammal". Sedan dess har det blivit många fler kort och en del av dem kan ni se om ni klickar på länkarna nedan.


Mina kort

.... 1996
.... 1997
.... 1998
.... 1999
.... 2000
.... 2001
.... 2002
.... 2003
.... 2004
.... 2005
.... 2006
.... 2007

 

Mina teckningar

Jag har också lagt in en del av alla mina teckningar på denna sida.


Hur jag växer

Här kan ni se en kurva på hur jag vuxit sedan jag var drygt 2 år gammal.

Kusiner & tremänningar

Trots att vi bor långt bort från många av dem så vill vi gärna ha med våra kusiner och tremänningar på denna sida.


Mamma

Mamma heter Maria och kommer från en liten by som heter Burgomillodo. Hon flyttade till Madrid för att studera när hon var 18 år. När hon började jobba på ett svenskt företag i Madrid träffade hon pappa.

Pappa

Pappa heter Roland och kommer från Backe i Sverige. Han kom till Spanien för drygt 13 år sedan och här lärde han känna mamma.